Bokkataloger och nyheter


Nu har vi fått in året bokkataloger till biblioteket. I de katalogerna kan en läsa om de böcker som kommit ut under 2015 och om en del som kommer ut under 2016. Bra för att få koll på vad som finns! Katalogerna ligger i biblioteket, en får gärna ta dem med sig om en vill.




 
Vi har också satt upp ett gäng nya böcker på nyhetshyllan i biblioteket. Några av dem är:


Dansa med strutsar, av Monica Zak
Boken är en uppföljare på hennes bok Pojken som levde med strutsar. Hadara levde som barn med strutsar ute i öknen. Nu har han blivit äldre och fått barn, men han saknar strutsarna.  En dag ger han sig iväg för att leta upp dem igen. När Hadara inte kommer hem igen bestämmer sig hans fru för att leta reda på honom.












Vad gör man inte, av Maja Hjertzell
Tre syskon är på väg för att fira sin mammas födelsedag. Egentligen är det fyra syskon, men den äldsta kommer inte, hon vill inte vara där. Boken handlar mycket om det som ligger under ytan, om det ingen egentligen vill prata om.












Minecraft: bygg fantastiska världar och städer,
av Kirsten Kearney och Yazur Strovoz
En bok för alla Minecraft-älskare! Denna stora bok ger inspiration till att bygga världar, delar av världar och diverse byggnader. En riktigt snygg bok med ganska enkla instruktioner för att skapa det man vill i spelet.










Fler nyheter finns i biblioteket!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sommarboktips: Kära dagbok (jag hatar dig)

Recension: Mörkt svek

Boktips: Pojken på bergets topp