Det som hände i källaren

Det som hände i källaren är skriven av författaren Rebecka Åhlund.

Boken handlar om en tjej som heter Ella som ska börja sjuan hon är jätteglad för hon har varit på mammas och pappas sommarställe hela sommaren. Som så hon har inte kunnat var med sina kompisar. Men en konstig sak är att dom aldrig svar i mobilen under sommaren för det gjorde alltid förut innan sommarlovet. När skola börjar så är hon jätteglad att börja sjunga fast när hon kommer till skola är hennes kompisar annorlunda och stela när hon dom prata med henne och dom sitter inte bredvid henne.

Några dagar senare har dom historia med dom mentor och då går dom till en avrättning plats på någon kulle där dom döda häxor men helt plötsligt säger en röst till henne ” Det var en fin plats att dö på.” Men det var ingen annan som hörde det och hon blev helt förvirrade det händer gång på gång att hon hör konstiga röster. En gång när hon satt i en källare med ett ouijabräde börja hon hör en röst som ingen annan hörde.

Jag tyckte att den boken var jättebra och spännande jag gillar när det är lite magi och demoner. Boken är rätt så lättläst och det är en svensk skriven bok. Om man gillar spände och lite magiska böcker är det den perfekta boken för dig. Det finns många spände miljöer i boken och bra beskrivningar vad som har hänt och så vidare. Jag rekommenderade den bok väldigt mycket.

Betyg 10/10

Tjej i åttan

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sommarboktips: Kära dagbok (jag hatar dig)

Recension: Mörkt svek

Boktips- En sekund i taget