Nyheter

Återigen är det dags för nya böcker att komma upp på nyhetshyllan. Den här gången bjuder vi bland annat på:

Den viskande dödskallen, av Jonathan Stroud. Andra delen i serien Lockwood & Co. Boken handlar om hur England är plågat av spöken. Som tur är finns Lucy och de andra på Lockwood & Co., som hjälper till med att få bort spökena. Humor och spänning i skön förening!

Hemliga BK av Tom Palmer. När den nye rektorn på skolan plötsligt förbjuder fotboll - och alla andra bollsporter - på skolan måste kompisarna Lily, Zack, Khal och de andra hitta ett sätt att komma runt reglerna. Kanske är Hemliga BK den rätta lösningen? En tänkvärd, lättläst bok.

Snöstormen, av Sofia Nordin. Rut, Laban och Tyra är med sin pappa i fjällen. Han ska bara åka och hämta sin nya flickvän Becka som är på väg till Åre med bussen. Men pappa kommer inte tillbaka. Utanför rasar en ordentlig snöstorm, som nästan begraver stugan de bor i. Till slut måste de tre syskonen besluta sig för om de ska stanna eller försöka ge sig iväg och söka efter hjälp. En lättläst, spännande bok!

Berättelser om en (inte så) graciös isprinsessa, av Rachel Renée Russell. Det här är fjärde boken i serien Nikkis dagbok. Som vanligt fortsätter missöden, tankar och idéer att frodas på sidorna i Nikkis dagbok. Det blir humor i stil med Dagbok för alla mina fans.

Tom Gates bästa ursäkter (och andra bra grejer), av Liz Pichon. Det här är också en bok i stil med Dagbok för alla mina fans. Det handlar om Tom och hans värld av klasskompisar, föräldrar och mycket annat!


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sommarboktips: Kära dagbok (jag hatar dig)

Recension: Mörkt svek

Boktips- En sekund i taget