Nya delar

Nu har vi fått in lite nya delar i flera bokserier!

Vi har fått in den tredje delen i den riktigt populära serien The Mortal Instruments av Cassandra Clare. Den tredje delen heter Stad av glas. I boken kämpar Clary för att rädda sin mamma. Men för att göra det måste hon ge sig in i Glasstaden, något som är förbjudet...

Helt ny är också Marie Lus Prodigy, andra delen i trilogin som började med Legend. Vi får fortsätta följa June och Day, som stått på varsin sida i kampen mellan Republiken och Kolonierna. Men vem är egentligen att lita på. Den tredje och sista delen, Champion, kommer enligt rykten att släppas senare i år!

Lene Kaaberbøl har skrivit en ny spännande bok i serien Vildhäxa, om Clara, som den här gången måste hjälpa de Vilhäxor som tidigare hjälpt henne. Den nya delen är del 5 och heter Fiendeblod. Riktigt bra fantasy utlovas!

Serien Gregor från Ovanjord fortsätter också med sin fjärde del, som heter Gregor och de hemliga tecknen. Gregor måste åter ge sig ner i Underjord, för att undersöka vad som hänt, när mössen börjat försvinna från Underjord. En bra fantasyserie av Suzanne Collins, som även skrivit Hungerspelen-trilogin.

Magnus Nordin har nu kommit med den andra delen i serien Varelserna, som handlar om att Gotland är övesvämmat av zombies. Ön är avskuren från fastlandet, och de som inte är zombies ännu kämpar för att överleva. Det här är riktigt bra skräck med häftiga bilder av Lars Gabel!

En serie som nu når sitt slut är Matchad-trilogin av Ally Condie. Den tredje delen heter Utvald och avslutar trilogin som började med Matchad och fortsattes av Korsad.

Fler nyheter finns i hyllorna!

Vänliga hälsningar
Björn


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sommarboktips: Kära dagbok (jag hatar dig)

Recension: Mörkt svek

Boktips- En sekund i taget