Massor av nyheter!

Nyheterna i bild
Hej allesammans!

Vi har en hel mängd nya böcker i biblioteket! Här är en bild av några av dem, men det kommer fler under veckan.

Bland de mest intressanta nyheterna finns två nya böcker av Magnus Nordin, Varelserna och Avgrundens änglar. Varelserna handlar om hur Gotland blir ett fäste för zombies, och hur några ungdomar försöker fly från ön. Avgrundens änglar handlar om unga flickor som försvinner, och hur en grupp försöker ta lagen i egna händer för att rädda dem. Stor spänning utlovas!

Ny är också Veronica Roths bok Insurgent. Den är en uppföljare till den hyllade Divergent, om ett framtida samhälle där alla delas in i olika personlighetstyper. En bok för dig som gillar Hungerspelen-trilogin och Allie Condies böcker Matchad och Korsad. En film, som baserar sig på den första boken Divergent, kommer dessutom ut under 2014.

Vi har även fått in två böcker om ridning. Det är Kristina Westerlunds Men ta tag i tyglarna då! och Se vart du ska! Båda böckerna handlar om Helena, som ramlar av sin häst och börjar tänka på vem hon är, om hon ska rida och i så fall hur. Två mycket bra böcker om livet, stallet och allting däremellan. Men ta tag i tyglarna då! är den första boken, men man kan läsa dem i vilken ordning man vill.

Johanna Lindbäck heter en författare som skriver mycket om relationer. Hon har nu kommit med en ny bok som heter Lite ihop. Den handlar om Majken och Tessan, som är bästa kompisar tills dess att Tessan mer intresserar sig för killar. Majken vet inte hur hon ska göra först, men sedan kommer hon på en plan för att se till att de blir bästa vänner igen. Frågan är bara hur bra planen egentligen är... En rolig, allvarlig, och framför allt bra bok.

Fler nyheter kommer!

Hälsningar
Björn, biblioteket

Populära inlägg i den här bloggen

Sommarboktips: Kära dagbok (jag hatar dig)

Recension: Mörkt svek

Boktips- En sekund i taget